23.10.2012

Nopea ja helppo jauhelihakastike

Tämä kastike on erittäin helppo, yksinkertainen ja nopea tehdä ja kaiken lisäksi maukas!

400 g jauhelihaa
1 prk (500 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
100 g (0,5 prk) sulatejuustoa
valkosipulijauhetta
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
basilikaa
öljyä

Paista jauheliha kuumalla pannulla öljyssä mausteiden kanssa. Pienennä lämpöä ja lisää tomaattimurska ja sulatejuusto. Hauduta pienellä lämmöllä 10 minuutta kannen alla ja tarjoile pastan tai perunan kera.


2 kommenttia:

  1. Sulatejuusto onkin hyvä lisä jauhelihakastikkeessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja niin nopea ja helppo :)

      Poista