23.9.2011

Tuplasuklaa-pähkinä-browniet

175 g margariinia
2 rkl kaakaojauhetta
3,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
60 g valkoista suklaata
60 g tummaa suklaata
1,5 dl (60 g) saksanpähkinöitä

Palastele saksanpähkinät ja suklaat. Sulata margariini kattilassa, lisää sekaan kaakaojauhe ja sokerit, sekoita ja anna jäähtyä. Lisää jauhot kattilaan. Vatkaa kananmunat kevyesti toisessa astiassa ja lisää sekaan. Lisää loput ainekset.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 180 asteessa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä, ennen kuin alat leikkaamaan palasiksi, ettei browniet repeile. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti