12.9.2011

Parmesan-ruusukaalit

ruusukaaleja
öljyä
suolaa
pippuria
parmesan-raastetta

Vihannesten höyrytykseen on kätevää omistaa höyrytysritilä, joita saa esimerkiksi Ikeasta muutamalla eurolla. Aseta höyrytysritilä kattilan pohjalle ja lisää vettä niin, että veden pinta on höyrytysritilän alareunaan.

Kuori ruusukaaleista päälimmäiset lehdet pois ja laita kattilaan. Höyrystä noin 15 minuuttia. Kun ruusukaalit ovat kypsyneet, leikkaa niistä kannat pois ja puolita ne.

Laita ruusukaalit kuumalle pannulle rypsiöljyn, suolan ja pippurin kanssa. Ripottele juustoraastetta ruusukaalien päälle ja pyörittele niitä hetken aikaa pannulla. Sitten tää lisuke onkin valmista tarjottavaks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti