Itse olen kova kylmäsavulohen ystävä, eikä vuohenjuustorullat päässet millekään top 10 -listalle, mutta joku muu saattaa niistä pitää. Täytteitähän voi rulliin laittaa maun mukaan, mutta tuorejuusto toimii "liimana" ja pehmentää makuja. Täytteitä ei kannata levittää kovin paksulti, että rullat pysyvät kasassa.
Kylmäsavulohitäyte:
ruohosipulituorejuustoa
punasipulia
kylmäsavulohta
Vuohenjuustotäyte:
mausteista tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti, taco, paprika-chili, tms.)
vuohenjuustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja
Vuohenjuustorullat |
Silppua sipuli ja kaada se kuppiin, jossa on vettä. Kypsennä pari minuuttia mikrossa, anna jäähtyä ja kaada vesi pois. Levitä tuorejuusto tortillaletun päälle, lisää lohi ja sipuli. Rullaa kiinni ja kieritä kelmua ympärille.
Palastele aurinkokuivatut tomaatit ja vuohenjuusto. Levitä tuorenjuusto tortillaletun päälle ja lisää tomaattihake ja vuohenjuusto. Koska aurinkokuivatut tomaatit ovat melko voimakkaita maultaa, voi vuohenjuustoa olla suhteessa hieman enemmän. Rullaa kiinni ja kieritä kelmua ympärille.
Nosta rullat pariksi tunniks jääkaappiin vetäytymään ja leikkaa paloiksi ennen tarjoilua. Jos käytät isoja tortillalettuja ja leikattava rulla on kovin paksu, voivat "siivut" olla ohuempia, mutta muuten palat voivat olla noin parin sentin paksuisia. Tarjoile heti.
Lohirullat |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti