11.7.2011

Halloumi-crostinit

Crostinit on näppäriä alkuruokana tai vaikka välipalana. Miksei nää toimis vaikka pastankin kaverina. Crostineihin tarvii seuraavia:

Esipaistettuja ciapattoja
Valkosipulinkynsiä
Öljyä
Suolaa
Pippuria
Tomaattia
Halloumia

Paista ciapatta uunissa ohjeiden mukaisesti ja leikkaa sen noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Hiero öljyä leipäviipaleiden molemmille puolille. Kuori ja halkaise valkosipulinkynnet ja hiero niitä öljyttyihin leipiin. Ripottelle päälle suolaa ja pippuria. Siivuta tomaatit ja halloumi.

Laita leipäpalaset yhdelle pannulle paahtumaan ja halloumit toiselle pannulle. Halloumisiivujen paistamisessa menee hieman pidempään kuin leivissä, joten leivät kannattaa paistaa miedommalla lämmöllä. Nosta leivät lautaselle ja aseta päälle tomaattisiivut ja halloumi. Tarjoile lämpöisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti