29.7.2011

Lämmin broilerisalaatti punajuurella ja sinihomejuustolla

1 pkt salaattisekoitusta
2 isoa punajuurta
öljyä
suolaa
pippuria
broileria
mausteita
Aura-juustoa
pistaasipähkinöitä

Kuori pistaasipähkinät, pese ja kuivaa salaatit ja laita salaatit kulhoon. Pilko broilerifileet suuhun sopiviksi palasiksi.

Keitä punajuuria kuorineen reilu puoli tuntia. Jäähdytä, kuori ja leikkaa lohkoiksi. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Jätä odottamaan. Toinen vaihtoehto on kuoria punajuuret, leikata lohkoiksi, ripotella päälle suolaa, pippuria ja öljyä ja paistaa uunissa 180 asteessa puoli tuntia.

Laita broilerit paistumaan öljyyn pannulle ja lisää broilerimaustetta. Jos olet keittänyt punajuuret, laita kypsät broilerit hetkeksi folioon ja paista punajuuria vähän aikaa kuumalla pannulla. Jos punajuuret tekee uunissa, ne kannattaa yrittää ajoittaa valmiiksi samaan aikaan broilerien kanssa. Paahda kuorittuja pistaasipähkinöitä hetki kuivalla pannulla.

Lisää lämpimät broilerit, punajuurilohkot ja pistaasit salaattiin ja murusta Aura-juusto sekaan. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti