3.10.2011

Fetalla maustettu kahden kaalin gratiini

1 pss (250 g) pakastekukkakaalia
1 pss (250 g) pakasteparsakaalia
2 dl kermaa
1 pkt (200 g) fetaa
mausteita (esim. mustapippuria ja paprikajauhetta)
juustoraastetta
pinjansiemeniä

Kaada kasvikset uunivuokaan ja murusta feta sekaan. Sekoita kerman sekaan mausteet ja kaada se kasvisten päälle. Lisää päälle juustoraastetta ja laita uuniin paistumaan 200 asteeseen 30-40 minuutiksi. Lisää pinjansiemenet gratiinin päälle, kun se on ollu uunissa noin 10 minuuttia ja juusto on alkanut sulaa. Pinjansiemenet tuo gratiiniin kivaa paahteista makua, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Kuvassa osa pinjansiemenistä on lisätty ennen uuniin laittoa, osa vasta 10 minuutin jälkeen. Siksi osa siemenistä on vähän liian tummia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti