4.9.2011

Aura-punajuuripaistos

600 g raakoja punajuuria karkeana raasteena
1,5 pkt Aura-juustoa
2 dl kermaa
2 shalottisipulia

Kuori raa'at punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi, tai leikkaa suikaleiksi. Kuori ja pilko sipulit pieneksi hakkeeksi. Murusta Aura-juusto. Itse pidän enemmän isoista sattumista vuoan seassa, kuin ihan pienestä murusta. Kaada kaikki ainekset uunivuokaan. Kermaa voi laittaa vähemmänkin, jos vuoka alkaa vaikuttamaan liian vetiseltä.

Soittaisempaa hommaa tuo punajuuren työstäminen :)
Sekoita ainekset hyvin ja laita paistumaan uuniin 200 asteeseen noin tunniksi. Vuoan päälle voi loppuvaiheessa laittaa esim. leivinpaperin, jos tuntuu, että se alkaa palamaan. Punajuurivuoka toimii sellaisenaan tai lisukkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti